Вітаємо ТОВ «ЄЦКО», зі вступом в мережу PKF

Наприкінці 2017 року ТОВ «Європейський центр консалтингу і оцінки», приєднався до PKF International Limited мережі юридично незалежних фірм, однієї з найбільших світових мереж, яка представлена у 150 країнах світу. Як член Forum of Firms IFAC PKF International Limited дотримується найвищих стандартів якості у поєднанні з міжнародними вимогами, які висуває професія.
Приєднання ТОВ «ЄЦКО» було схвалено Регіональною Радою Європи, Середнього Сходу та Індії (ЕМЕІ), під юрисдикцією якої знаходиться Україна, з дійсним членом «ПКФ Аудит-фінанси». ТОВ «ЄЦКО» буде діяти під брендом як член PKF, з видом діяльності «оціночна діяльність».
ЄЦКО це команда фахівців, що надає послуги в сфері консалтингу в Україні. Основним напрямом діяльності є оціночна діяльність, в межах якої надається весь спектр послуг. Співробітники мають значний досвід роботи у наданні оціночних послуг, співпрацюючи з міжнародними компаніями та їх представництвами в Україні та виконуючи оцінку згідно Національних та Міжнародних стандартів оцінки (IVS) та Міжнародних Стандартів Фінансової Звітності (IFRS).
Фахівці ЄЦКО також мають знання та досвід роботи по стандартам оцінки RICS та TEGoVa, що підтверджується наявністю сертифікатів виданих Лондонським королівським інститутом спеціалістів з нерухомості (Royal Institution of Chartered Surveyors) та Європейською групою асоціацій оцінювачів (TEGoVa).

Опубліковано в #